Restaurant
Mesón El Cortijo

Cargando
Al llarg de tots aquests anys la major referència del El Cortijo en l'art culinari ha estat sempre el seu bon pernil ibèric de gla, les seves patates braves i bon formatge manxec.
Mesón El Cortijo s'inaugura en 1976, regentat llavors pels germans Marín. Més tard van ser els germans Garcia els qui, al voltant d'uns 20 anys, van portar les regnes de l'establiment. I des d'agost del 2004 ho regentem nosaltres, els germans Cruz Rubio. Com bé pots observar, per coses de la destinació o per casualitats de la vida o qui sap perquè, El Cortijo sempre ha estat regentat per germans.

Sempre s'ha intentat mantenir el local com el primer dia que es va inaugurar, parets i sostre rústic i exclusiu, i una gran barra de fusta massissa i una decoració tan històrica que han fet que aquest local, al llarg dels seus 40 anys de vida, segueixi sent un local emblemàtic i històric del Prat.

En els seus primers anys, per Mesón El Cortijo van passar molts famosos del món del toro, entre ells el Jelve, Juli, Espartaco etc. també va passar gent del món de l'espectacle com Tania Doris, i també va ser molt visitat per grans cantaores com els Romanís de la Pobla. Al llarg de tots aquests anys la major referència del El Cortijo en l'art culinari ha estat sempre el seu bon pernil ibèric de gla, les seves patates braves i bon formatge manxec.

Avui dia Fonda Mas, sobreviu a aquests temps gràcies a mantenir viva part d'aquell art del bon pernil ibèric de gla i ampliant el repertori gastronòmic amb un gran assortit de tapes, menú diari, apostant pel producte de proximitat com el pollastre Potablava o la Carxofa Prat, les carns a la brasa i torradas variades pels mes joves, d'aquesta manera aconseguim tenir la clientela d'ahir i aconseguir la nova clientela per a anys propers.
 
ObrirTancar
 
Cargando

MENJAR PER PORTAR

Botonera HOME
Mentre duri la pandèmia t'oferim una versió de la carta més concreta perquè puguis menjar a casa els plats que cuinem habitualment
Més informació

Els Sabors de l'Horta

Botonera HOME
Consulta els nostres plats amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat
Més informació

UBICACIÓ I RESERVES

Botonera HOME
Estem al Prat de Llobregat, fes la teva reserva cridant al 933 793 554 o a través del nostre formulari
Més informació
Ubicació
Esrtamos en: Estany de la Magarola, 5-7,
08820, El Prat de Llobregat, Barcelona
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat