Més de 70.000 tapes Pota Blava fan volar la 8ª edició del QuintoTapa

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Más de 70.000 tapas Pota Blava hacen volar la 8ª edición del QuintoTapa

Dia 3 de novembre i tenim la revolta dels millors exemplars de Pota Blava sufocada. Superades les 70.000 tapes, és el resultat d'una festa gastronòmica que no es feien olor ni els més optimistes. La ruta de referència de la província de Barcelona, ​​organitzada per AGT amb el suport de l'Ajuntament del Prat, torna a liderar les activitats gastronòmiques basades en el producte de proximitat.

Més de 70.000 tapes després, la vuitena edició de la ruta QuintoTapa continua sumant xifres i Pota Blavas a la seva llista de rècord per una ruta que té com a objectiu la promoció del Pota Blava i els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat, aconseguint consolidar la marca del Prat com a ciutat gastronòmica que sona amb força a Barcelona. 
La incorporació de la línia 9 del Metre ha estat una via més per arribar al Prat i gaudir de la seva gastronomia i atractius turístics: un bon grapat d'hospitalenses i barcelonins s'han desplaçat en transport públic, incrementant els consumidors provinents de diferents punts de la província de Baix Llobregat i la província de Barcelona.  

Objectius aconseguits: Donar a conèixer el sex appeal gastronòmic i èxit de la campanya #ElPratRefugiats 
La 8ª edició del QuintoTapa ha aconseguit el seu objectiu: que tots tinguin somnis pujats de to després de provar el Pota Blava. Les tapes venudes són testimoni. I èxit també de la campanya #ElPratRefugiats, col·laborant amb el projecte de refugiats del Prat Solidari: per cada tweet que els usuaris pujaven a Twitter amb #ElPratRefugiats, AGT i MORITZ aportaven 1 €. S'han recaptat 214 €.

El Pota Blava i la Carxofa Prat tornen a la Fira Avícola

La gastronomia tornarà a ser un dels eixos de la 43ª Fira Avícola Raça Prat el 16, 17 i 18 de desembre.
L'AGT tornarà a organitzar el Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat el Pavelló Gastronòmic amb més de 800 m2 dedicats a la promoció del producte de proximitat. També s'aprofitarà per escollir, en un Xou cooking, la tapa guanyadora del concurs Millor Tapa Gastronòmica del QuintoTapa Pota Blava, amb la implicació de l'Escola Hoffman, en la qual també organitzarem el Memorial Mey Hoffman, en record de la prestigiosa xef morta el passat mes de maig. A més de desenvolupar la col·laboració amb el projecte sobre refugiats del Prat Solidari.

Més informació i notícia original en: quintotapa.cat

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat