Mesón El Cortijo al Prat de Llobregat

Mesón El Cortijo en El Prat de Llobregat
Mesón El Cortijo s'inaugura en 1976, regentat llavors pels germans Marín. Més tard van ser els germans Garcia els qui, al voltant d'uns 20 anys, van portar les regnes de l'establiment. I des d'agost del 2004 ho regentem nosaltres, els germans Cruz Rubio. Com bé pots observar, per coses del destí o per casualitats de la vida o qui sap perquè, El Cortijo sempre ha estat regentat per germans.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Orígens
Sempre s'ha intentat mantenir el local com el primer dia que es va inaugurar, parets i sostre rústic i exclusiu, i una gran barra de fusta massissa i una decoració tan històrica que han fet que aquest local, al llarg dels seus 40 anys de vida, continuï sent un local emblemàtic i històric del Prat.

Qualitat
En els seus primers anys, per Mesón El Cortijo van passar molts famosos del món del toro, entre ells el Jelve, Juli, Espartac etc. també va passar gent del món de l'espectacle com Tania Doris, i també va ser molt visitat per grans cantaors com els Romanins de la Pobla. Al llarg de tots aquests anys la major referència del El Cortijo en l'art culinari ha estat sempre el seu bon pernil ibèric de gla, les seves patates braves i bon formatge manxec.

Actualitat
Avui dia Fonda Cortijo, sobreviu a aquests temps gràcies a mantenir viva part d'aquell art del bon pernil ibèric de gla i ampliant el repertori gastronòmic amb un gran assortit de tapes, menú diari, apostant pel producte de proximitat com el pollastre Potablava o la Carxofa Prat, les carns a la brasa i torradas variades per als mes joves, d'aquesta manera aconseguim tenir la clientela d'ahir i aconseguir la nova clientela per a anys pròxims.
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat